traningslagret

Behöver jag alla prylar?

Kategori: Allmänt

Det finns en massa kul prylar, I-pod, I-phone, GPS, pulsklockor...

 

Köp rätt skor

Det är inte absolut nödvändigt att köpa ett par nya löparskor för att börja springa. Du kan springa i vanliga träningsskor eller promenadskor. Men när du har kommit igång ordentligt kommer ett par bra löpskor att gör löpningen mer behagligt. Ska du investera i ett par bra skor gör det på en bra sportaffär,Stadium, löplabbet m fl kan hjälpa dig att hitta ett par bra & vettiga skor. Räkna med mellan 600 - 1200 kr för ett par bra löpskor.

På gymmet kan man i stort sett styrketräna i badtofflor... Men när det kommer till aerobics så bör man lägga lite pengar på ett par bra inomhusskor när man bestämt sig för att det är din grej.

Spinning, jag körde ca i ett år innan jag fick tummen ur att köpa ett par billiga spinning/cykelskor, vilket var en skön upplevelse. De gör verkligen skillnad.

MEN som sagt man klarar sig långt med det man har hemma i skohyllan, låt behovet växa fram.

 

Kläder

Det funkar att träna i "paltorna" men en funktionströja för en hundring g ö r skillnad.
Du kommer aldrig att ångra att du köpte t-shirt & shorts i funktionsmaterial när du kommer iväg, det är mycket skönare att träna i kläder som andas och leder bort svetten. Inget kul med bomullströjan som smetar.

Dessutom känner mig sig lite roligare att träna när man känner sig snygg.

 

Glöm teknisk Leksaker
Pulsmätare, GPS-system i klockan eller mobbtelefoner... Inga av dessa leksaker hjälper dig i början, det enda du behöver som löpare är ett stoppur av någon typ. Bra att ha vid löpning, gång och löpintervaller.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: