traningslagret

10,20,30sekundsintervall ger

Kategori: Allmänt

Igår var sommarn här och tittade till oss, snabbt som blixten ner till stranden! Det var hyfsat tomt på parkeringen; JA! Vi tog bilen, ska man ha en stranddag så ska man med sig stolar och en massa andra prylar. Man är Travelling Light numera, men ibland vill man ha med sig mer än vad man får plats på våra cyklar.

 

I onsdags när vi tog premiärdoppet så var Sjutton grader C, igår söndag var det tjugoett grader. Runt fika drog vi hem, då var det fullt på beachen och dubbel- och tokparkerat överallt

 

 

 

 

 

På kvällen efter ett soft barnkalas i deras trädgård så drog vi ner igen till havet, kvällsdoppet kan aldrig underskattas!

 

Sommar och väder, väder har inget minne, vi har, vi får hoppas att vi får en dundersommar nästa och framåt. En nätkompis hade en idé om att det inte finns dåliga somrar, är det sol ligger man i hängmattan, pysslar i trädgården och myser runt.

Är det dåligt väder ligger man under ett parasoll och läser en bok, pysslar inomhus, bakar och så vidare

 

 

 

 

 

Nej! Jag har inte provat min neoprendräkt ännu! Men det kommer.

Det blev kortintervaller idag; 10, 20, 30 sekunderssystemet. Plågsamt men det ger!

(Fem minuters uppvärmning, sen kör man repetition på 30 sekunder lågt tempo, 20 sekunder högt medeltempo och 10 sekunder rusa som en tok. Jag kör 15 repetition)

 

Receptet på den goooda dajm och jordtårtan kommer efter helgen, jag lovar, det finns en anledning.

 

I morgon blir det gym.

 

HA det gott så länge!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: