traningslagret

Bilar, Brudar och Bollar

Kategori: Allmänt

Bilar, var nere och skulle softa och titta på när yngsta sonen hade sin avslutande dag på vattenskidskolan. På parkering stod det en grupp på tjugo drygt Volvo P1800 och några Amazoner igår. Idag stod en ensam Fiat 500 från sextiotalet, i snyggt skick, samt en sjuttotals Pontiac Firebird.
 
 
Min berätta för min äldsta son om alla roliga bilar och deras ägare, han tyckte att bilar var roligare för. Det är bara att hålla med om att bilar var mer personliga mellan märken och modeller förr i tiden. Bulliga amerikaner, strikta tyskar, svenska Amazoner, små italienare och heta fransmän. Idag ser man inte skillnad på en koreansk Kia och en tysk Ford.
Men bilar idag är ljusår bättre rent kvalitetmässigt och säkerheten är i en annan del av universum.
 
 
 
Fiat 500, inte en bil för en fullvuxen svensk man som mig, dock stod det en modern retro Fiat 500 årsmodell typ 2010+ på Stormarknadens parkering i en härlig sjuttiotals sommargräddesgulkrämig färg
 
 
Yngsta sonen har gjrot grymma framsteg och är biten av vattenskidåkning, en blivande hobby? Vem vet? Den som lever får se
 
Dessutom får jag väl tacka Sandra och Katta för all vekhet som lämnar kroppen idag, blev en del träningsvärk efter Core Ball-passet igår idag.
 
Imorgon blir det distanslöpning innan frukost
 
Tjoff tjoff, Watersports is great fun...
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: