traningslagret

En våt Midsommar

Kategori: Allmänt

Som den kan regna och det regnade, himlen fullständigt öppnade sig, torsdagen var fantastiskt sommarvacker, onsdagen fin. Men fredagens midsommaraftonsväder var inget man skojade bort. Vi försökte se det ljusa i det. Vi väntade in i längsta innan vi bestämde oss för att bygga upp tältet som stod som ett skelett och väntade på att vädret skulle håna dessa galna skåningar:
 
 
Det var bara att flytta på plats, sätta upp presenningar och börja flytta in bord, stolar och börja duka
 
 
Tog inte speciellt lång tid, man ska ju bara sitta ute på midsommar, kvittar hur vädret är?!
 
 
Bara att se till att man håller värmen med kläder, ljus och sitta tätt. Jag tyckter att det är väldigt mysigt vi blev mätta och gooa på den härliga knytismaten. Det blev inte speciellt blött med sprit, en man drack, jag var chaufför, en kille hade jour... Så nyktert och kul ändå, man kan ha kul utan sprit... Har jag hört.
 
 
Givitvis ingen fest på landet utan att bössorna kommer fram! 
 
När knott och mygg hade försökt äta upp oss, regnet hade gjort oss blötta in på bara strumporna och skor så fick vi sätta oss och ljuga friskt i värmen från den öppna elden i den dundermysiga grillkåtan
 
 
Slutligen dök solen upp och värmde oss ännu mer
 
 
Damerna var trendigt klädda i höga gummistövlar, här var det ett nödvändigt ont och inte nåt trendigt påhitt från någon smart trendsättare
 
 
Slut gott, allting gott. En skön och avslappnande midsommardröm. Lagom avslappnat och uppsluppet. Tack alla medverkande!
 
 
midsommardagens förmiddag så var jag inte bakis, jag var bara vädligt tung av allt gott som vi hade ätit, det blev en fyrtiominuters distansrunda, min Runkeeper som alltid annars brukar funka, ville inte riktigt vara med igår, den tyckte att trettiominuter var mer lagom och slutade att räkna efter det.
 
Idag blev det gym, ett gott ben- och magpass, frugan har börjat komma igång på riktig! Jag är både glad och imponerad! 
 
Ha en sköön söndag!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: