traningslagret

Marklyft och kvinnlig list

Kategori: Allmänt

Det är mycket snack om styrketräning här hemma, gympakillen vill träna styrka för att bli en biff, enligt honom själv. Jag säger blankt nej! Teknik OK, men inte med tyngder, han är Tolv! Han blir ingen biff hur mycket han än tränar.

På gymmet idag var det två unga killar, en nybörjare och en som var där för första gången, nybörjaren skulle visa han som var där för första gången hur man kör marklyft. Jag sa ingenting, jag jobbar inte där, jag vill inte skämma ut någon som en Besserwisser samt det finns PT där som har det jobbet! Eller bra instruktioner på nätet.

 

På tal om gymmet så packa jag väskan igår för att träna direkt efter jobb, när jag cyklade till jobb så kom jag på att jag glömt stoppa ner skor, så det blev skateskor, städade uteskor, som blev gym skor idag. Därav denna färg-glada kombination. Jag tänkte skippa strumporna för att se riktigt hipp ut, men Näää. 

 


saknar sommarn, länge leve hösten!
 


Jag har en del rena nätpolare, en tycker att jag måste passa mig så inte frugan vinner över mig i viktnedgången; hon leder bra! Men jag känner ingen direkt stress av det, är verkligen ingen tävlingsmänniska. Jag tävlar mot mig själv, min disciplin på mat är OK, träning väldigt bra och jag har slutat okynnes baka och sen äta upp en massa godsaker som chokladkoppar, chochlate chip cookies eller kladdkakor som jag experimenterade en del med innan. Bara det har gjort mig och frugan smalare samt att Rockgrabben tycker att jag är tråkig.

 

Jag gläder mig hellre åt min underbara frus framsteg.

 

Imorgon har Rockgrabben studiedag, då ska vi ner på stan och kolla lite, bara han och jag.

 

På torsdag blir det att kuta intervaller 8x2 minuter

 

Så länge, lev gott!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: