traningslagret

Ommöblering

Kategori: Allmänt

Laddar inför milen i snöslask i morgon med Chilichoklad och filmkväll: Searching for Sugar Man. En underbar film som jag, Underbara Frugan och Rockgrabben satt och softade framför. Rodriguez. musik finns bland annat Spotify.

Imorgon ska jag och Underbara Frugan ta oss an 10 Km, det var ett tag sedan jag sprang så långt. Två drygt 8 km har vi kutat, så det ska inte vara några större konstigheter.

Blev ett skönt yogapass idag, börjar få till det igen med yogan, måste bara lägga lite mer tid oftare på yogan. Mår så bra av det. Måste bara se till att jag har energi över till det med.

Efter yogan satte vi igång och röjde i ett litet kyffe, minirum, som varit arbetsrum som nu ska bli garderob, som det var från början. Eller som det nu så modernt heter: Walking Closet. Men det är verkligen minimalt. Vi har tryckt in ett jätteskrivbord där och sen fyllt på med möbler. Så nu var det bara vända det hela. Börja med att ta ut allt för att få ut skrivbordet som hamnade i Handbollskillens rum. Hans skrivbord hamnade på Blocket.
Så vi har flyttat runt en massa.
Man måste flytta runt lite så man får städa ordentligt och slänga ut saker som man inte använder eller älskar. Saker man kan få lite pengar för. Samt att de bara står och samlar negativ energi.

I morgon spelar Handbollskillen två matcher på fm, sen har vi bjudit hem Pappa på lunch. Så vi kan träffas och snacka. Pratade med honom i telefon idag, han lät rätt uppåt, med hans mått.


Softa lagom, njut av dagen. Bli nöjd med livet.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: