traningslagret

Födelsdags fest

Kategori: Allmänt

Alltid mysigt med skönsång på morgonkvisten, Underbara Frugan, Rockgrabben och Handbollskillen, det börjar bli mycket bas. Handbollskillen kommer också att få en grov djup basröst, precis som sin bror Rockgrabben.
Så det var ett trevligt uppvaknande! Med paket och färdig frukost. Underbara Frugans hemmabakade surdegsbröd och nykokta ägg, majonäs och kaviar. Det är grejor det!
 
Rockgrabben är en ung man med mycket vilja, tyvärr har han inte insett att om han hade kompletterat sitt underbara gitarrspelande med sin basröst så hade han kunnat ha ett bra sommarjobb som gatumusikant. Samt att han lätt kunnat bli en hyfsad rockmusiker. Jag vet att få är förunnade medan många är kallade.
 
Handbolls killen har hittat sitt kall i idrotten, för tillfället handboll. Men han är en förmåga att bli bra och han brinner för sin grej. Det glädjer mig! 
I veckan ska han och jag åka och bada i Halmstad, Halmstad Areana, bara för att det inte blev något i Sälen.
 
 
Underbara Frugan fixade en supergod citrontårta med maräng på, smarrigt.
 
 
Sen när all maten hade lagt sig och gästerna gått hem, samt disken var undanplockad så var det dags att springa. Inte så att jag var så jättehugad.. Kallt och blåsigt, men solsken. Så det var bara att ta sig samman och hoppa i Batmandräkten.
 
Det gick riktigt bra, bättre än väntat och foten kändes riktigt bra så länge jag inte svängde för kraftigt.
 
 
Lyckades till och med pricka in att rundan blev klar utanför huset, springer ibland på tid och andra gånger på en viss sträcka. Svårt att hitta isfria gång- och cykelvägar när det är sånt här väder. Dessutom ska de räcka, så man slipper springa i cirklar. Kan bli svårt när man ska få ihop det i slutet med ett trött huvud och tunga ben.
 
 
"Du kan få flådda knän och armbågar, men det är värt det om du gör en spektakulär mål." -Mia Hamm Fotbollsproffs 
 
Ha en skön natt!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: