traningslagret

Mjölk och laktosintolerans

Kategori: Allmänt


Nu har som sagt vi tagit oss förbi en månad utan mjölk, inte lätt eftersom vi familjen älskar ost och gillar grädde i maten

 

Men nu håller vi på att återinföra det sakta igen, vi var hos doktorn idag, hon tyckte det såg postivt ut, att inte kunna dricka mjölk är ingen direkt katastrof för oss, det är ju osten och grädden som sagt var som är det vi gillar.

 

Färska apelsiner att pressa till frukostjuice


Socker och sockerprodukter är ett aber, de ger kraftiga belöningsstimulans i kroppen. En hög konsumtion av socker leder också till hunger ökar, blodsockret åker berg och dalbana, vilket leder till fetma. Sockret i sig är energirikt och dåligt mättande. Det finns en massa alternativ till vit socker, fruktsocker i sitt naturliga tillstånd, i frukt är bra men när man raffinerar det så framkallar det höga blodfetter. Kalorifri sötningsmedel, kemisk sötningsmedel, har visat sig ge oväntade effekter. En av dem är att ökad upptagning av kolhydrater i tarmen. De har visat sig inte ge några viktminskningar.

 

Honung är en av våra äldsta sötningsmedel, som innehåller nyttiga saker i rumstempratur, så som fytosubsatnser, antioxidanter samt ämne som är bra för bakteriefloran i tarmen.

 

Den lilla högen klockor


Idag är blev det tempo enligt vecka fem, femton minuters tempoträning, gick bra. Körde lite stretching och yoga för att behålla mjukheten och få musklerna att behålla spänsten.

 

Det börjar närma sig maj, jag har känner lite panik.

Ha det gott!

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: