traningslagret

Fettot åker ut

Kategori: Allmänt

Snyft! Min TV, vår fet-TV åkte ut idag!
Vi la ut TV-bänk och bokhylla på blocket och det kom några och tog rubbet, vi frågade dem om de ville ha TVn med.
 
Visst, tyckte de, så vi slapp att köra det gamla monstret, femtiofem kg klumpis, till sopptippen. Nu glädjer det mig att någon glädjs med den istället.
 
Vi flyttade ner den gamla TV-spelsTVn från vårt sovrum, den hamnade där när vi sålde Xboxen. 
Mycket som åker ut nu för att vi tycker att det helt enkelt är dags att röra runt lite.
Energierna får inte stå stilla, vardagsrummet behöver luftas från sina bokhyllor och inpyrt damm, böcker är bra men läser man inte dem så är de bara hyllvärmare.
 
Sovrum ska vara enkla och luftiga, lätta att sova i, att vakna utsövd i.
Alla rum ska vara lätta att umgås i.
 
 
 
Dags att ladda inför sommarn! Jag kan rekommdera att prova att träna en månad.
 
 
 
Det kan inte bättre! En månad med massor av förmåner under den månad. Om man fortsätter så behåller man förmånderna och träffar en massa kul människor.
 
 
 
Vi var på Sensus musikhus idag, Rockgrabben hade lite frågor om sitt senaste inköp, där fanns mycket intressenta människor, men framförallt en gitarr-tekniker som var väldigt kunnig. Han lärde oss en hel del.
Alltid kul att lära sig nya saker, speciellt när jag har blivit assisterande gitarr-tekniker till Rockgrabbens alla gitarrer.
 
" Kvinnan har alltid lätt att skilja på rätt och fel. Mannen har alltid fel." - Jerry Lewis föddes  - amerikansk filmkomiker.
 
I morgon blir det lunch-kalas och tårtfika, sen ska jag ut och springa på kvällen, foten är snart bra. Men ibland värker det i den, ska bli skönt när den blir frisk.
 
Ha det gott!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: