traningslagret

Söndag

Kategori: Allmänt

Efter en skön helg är det dags att slänga sig i sängen, bingen som vi kallar det på skånska.
 
Vi var hos ett par kompisar igår, på lite fest, åt gott, snackade en massa och sen såg vi på MachoMello, inte riktigt min grej egentligen. Men vi skrattade gott åt saker som Spy Cake och Klitos Klitou, samt en domare som ser ut och pratar som han precis har rökt på, i Sverige, olagliga substanser samt; "Nein!" som i engelskans Nio om man uttalar den tysk.
 
Carola, En märklig kvinna, redan när hon slog igenom som sexton var hon en rasande grann kvinna att vila ögonen på. Jag och min bästa kompis konstatera att när hon sjöng "Hej Mickey" i Jakobs Stege, i hälld i ett par tajta jeans så blev det trångt i våra jeans. Men när hon öppnar munnen för att prata, då inser man att hon ska vara tyst! Det gäller fortfarande, när hon som en sann MILF (citat av Johan Glans) stod på sen och tjugåttatusen sjöng allsång med henne är hon en rasande grann kvinna. Men när hon öppnar munnen i intervjun, då faller hon platt.
Jag citerar Jonas Gardell: "Shut up and suck!"
 
Idag såg vi om En Oväntad Vänskap, för att den är en sådan fantastisk film och att Handbollskillen ville se den. Har ni inte sett den, se den! Har ni sett den, se om den!
 
Däremot såg vi Äta, Sova, Dö i fredags, sen var det inte aktuellt. Filmen är bra, den väger på en knivskarp udd och klarar det galant. Men den är så djupt deprimerad att man blir nedslagen. Se den gärna, men inte som något som piggar upp.
 
Idag kom jag iväg och fick sprungit, nöjd och lite öm i foten. Men det gick bra
 
Imorgon blir det gymmet.
 
Ha en skön vecka!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: