traningslagret

Energi föder energi

Kategori: Allmänt

Det är ju tyvärr så att om man säckar ihop i soffan så blir man bara tröttare, en nedåtgången spiral. Några heta tips att komma igång med i sommar

 

Springa, löpa, jogga; kalla det för vad du vill, men det har blivit den hetaste trenden de senaste åren, aldrig har loppen haft så många anmälda. Det finns många fördelar med att springa. Det enda du behöver är egentligen bara ett par bra löpskor, sedan är det bara att sätta i gång i eget tempo. Du kan göra det i stort sett överallt, närsomhelst.

 

Simma; jag hoppas att vädret ska ta sig så man kan börja simma utomhus på riktigt

Simning är en skonsam motionsform, har du lite övervikt eller problem med rygg och leder så funkar simning. Svalkande och effektivt. Men glöm inte att dricka.

Styrketräna; använd dig av vad som finns att tillgå i närmiljön och utomhus, utfall behöver du inga vikter, du kan gå i kuperad terräng, en stubbe att göra armhävningar, en lekplats att köra lite övningar på, parkbänkar. Hitta på lite fritt.


Promenera; snabba promenader, njut av miljön, en rask promenad varje dag ger snabbt kondition. En bra start! Något man kan göra varje dag.


Cykla; är enkelt och är ett bra sätt att hålla i gång kropp och hjärta. Cykla till jobb och spara dyra bensinpengar och vara snäll mot miljön. Vill du träna cykling seriöst så kolla upp cykelklubbar på nätet.


Min favoritkombination är att springa ner till stranden och sen bada, härligt!


Ut rör på er nu, jag ska själv ut och springa lite strax.

Kommentarer

  • eriksjos säger:

    du får simma snabbare så du håller värmen :) Vi har simmat lite i sjön hemmavid, men det har blivit med våtdräkt än så länge.

    2011-06-23 | 09:32:33
    Bloggadress: http://ww.kajak.nu
  • Håkan säger:

    Jag får väl satsa på det, våtdräkt eller höja hastigheten :-D

    Ha det gott så länge!

    2011-06-23 | 11:57:39
    Bloggadress: http://traningslagret.blogg.se/

Kommentera inlägget här: