traningslagret

Boxsäck

Kategori: Allmänt

Igår var vi runt på rean på stora köpcentrumet och i förgår i stadens centrum för rean där.

Jag hittade lite, frugan hittade mer. Bland annat en snygg klänning till midsommar, nu hoppas vi på bra väder på midsommar så man kan njuta av sommar och värmen

 

Yngsta grabben är väldigt bestämd hur det inte ska se ut och det mesta är "nä". Vi hittade lite kul till honom samt att han köpte en boxsäck som han började banka på direkt när vi kom hem.

 

 

Youtube är bra att ha, lättare att visa hur slagserier funkar när ett proffs visar än att jag som är en riktigt amatör som på sin höjd har kört några Les Mills Box pass och sett Rockyfilmerna ska förklara

 

 

Innan på eftermiddagen hade vi tag på oss att hämta äldsta sonen hos en av hans kompisar, som flyttat ut en halvtimmes bilväg, cirka fyra mil rätt in i skogbygden. Sökte vägbeskriving på nätet, en av de många gångerna man undrar varför man inte har en GPS.

Samt att när vi väl kom fram visade det sig att vägbesrkivingen inte stämde så bra, bara att ringa med mobiltelefon eller? Ingen täckning först, intressant, hur löser vi detta nu då?

Sen fick vi tag på dem och fick en intressant vägbeskrivning under tiden som vi körde, vi hittade dit och vi kom hem igen.

Jag tror inte att jag skulle vilja bo så öde och ute på vischan, sonen tycket att det var mysigt och fint men ville inte riktigt ha en cykelväg på en halvtimme till tåget för att ta sig med tåg tjugo minuter till stan.

 

Idag blev det vilodag, för mycket träning på för kort tid, kände att jag behövde vila idag. Har idag lite träningsvärk eller som en inspirerande  kompis på Funbeat.se uttryckte det:  "Pain is weakness leaving the body"

 

Imorgon tar vi nya tag: Tempolöpning femton minuterspass

 

Lets go!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: