traningslagret

De redan religiösa

Kategori: Allmänt

Endast de redan religiösa går i kyrkan, återväxten av de kallade är få?
Gymmen blir fler och större, det finns en uppsjö nya varianter av träningsformer, sportkedjorna spottar ut reklam om vår tids största trend. Löpning.
Men den allmäna hälsan blir inte bättre, snarare blir den bara sämre.
Sjukvården blir överlag sämre. Det finns trender inom ohälsovården som ökar, fetma, rökning, cancer...
 
Tror vi inte på att hålla oss friska när vi inte har ett skyddsnät vid sjukdom, hur kan vi bättra på vårt välbefinnande?
 
 
På mitt jobb glädjer det mig att det finns ett begynnande intresse att börja att träna. Att börja må bättre. Jag ser män som har börjat springa, jobbekompisar som börjat gå på gym för att bli slankare.
 
Jag hoppas att kosten hänger med också. Samt att medvetnadet bland de som är våra chefer höjs på vad som håller oss friska. Inte bara vi själva som kan hålla oss friska utan ett sunt tänkande från ledningen.
 
 
 
"Det krävs en chock för mänskligheten för att vi ska uppfatta faran. Om förändringen tycks ske stegvis, när den egentligen går fort, har vi lätt för att bara sitta där och inte reagera. " -Al Gore
 
 
 
Idag blev det en lång löprunda i det fantastiska vädret! Det var varmt och gott i solen, där det var lä. Underbara Frugan var med och drog på som attans, hon visade ännu en gång hur tuff hon är.
 
 
Sedan var vi och hälsade på den yngsta medlemen av vår släkt, exakt en vecka gammal och söt som få!
 
 
 
Natti natti alla!
 
Imorgon blir det styrketräning!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: