traningslagret

Fixa sovrummet

Kategori: Allmänt

Om man är gift, singel, tonåring eller i vilken fas man än är i livet är sovrummet ett av de viktigaste ställena i livet.
Snygga till så sover du bättre, det känns mer lustfyllt att gå och lägga sig i en inbjudande säng och ett snyggt sovrum.
 
Skabbig säng; bädda till lite när den är urluftad, man behöver ju inte spara nattens dofter under täcket. Så lufta ur och bädda snyggt och inbjudande.
Byt sängkläder en gång i veckan, sover du vilt så lakanet inte håller sig på plats; skaffa resårlakan som träs runt om bäddmadrassen.
 
 
 
Håll rent och snyggt, sovrummet ska inte vara ett lager, kläder som inte används, släng in dem i gardroben. Rent och enkelt.
 
Sladdar är ett aber, ha så lite elektronik som du kan. Ladda telefonen någon annanstans, låt inte telefoner störa din sömn.
TV med mera kan stanna utanför sovrummet. Göm sladdar i möjligaste mån, dra dem snyggt och sätt fast dem.
 
 
 
 
"Mycket handlar om tur

Även om framgång kräver hårt arbete handlar det fortfarande väldigt mycket om tur. Förståelsen för att du inte kan ta all ära för dina framgångar, och inte heller beskylla andra för deras misstag gör dig till en mer ödmjuk person. Och din empatiska förmåga är något du kan träna upp." -Tim Minchin 
 
Lite att inte vara ett Offer, du styr mycket själv.
 
 
"The real success in golf lies in turning three shots into two." -Bobby Locke
 
 
 
Idag blev det gymmet, imorgon ska jag roa mig där igen, fredag så ska jag ut och springa igen. Det är planen.
 
HA en sköööön dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: